Grillpølser med søtpoteter og syltet løk/agurk
Lag grillpølser med nydelig og sundt tilbehør.
12 grillpølser
600 g søtpoteter
50 g sprøstekt løk
SYLTET LØK
2 spsk eddik
2 spsk vann
2 spsk sukker
2 rødløk i tynne båter
SYLTET AGURK
2 spsk eddik
2 spsk vann
2 spsk sukker
1 agurk i tynne strimler
1 Skjær søtpotetene i 1 cm tykke skiver og grill dem på jevn varme i ca. 7 min på hver side. Grill deretter pølsene på jevn varme i ca. 5 min på hver side. Hold poteter og pølser varme.
2 Kok opp eddik, vann og sukker i en liten gryte. Tilsett rødløken og kok alt i 2 min — eller til de er møre og lyserøde. Legg løken i en serveringsskål.
3 Deretter kokes neste omgang eddik, vann og sukker i en gryte. Rør inn agurkstrimlene i den kokende eddiklaken. Legg strimlene i en serveringsskål og server.
Taxfree-brosjyrer og tilbud
Her finner du aktuelle taxfree-brosjyrer og tilbud.