Kyllingbryst med grillet squash og couscoussalat
Nyt et herlig lett måltid med kyllingbryst, grillet squash og couscoussalat.
Ingredienser
4–6 kyllingbryst
1 spsk olivenolje
1 spsk oregano
1 spsk sesamfrø
1 spsk koriander
2 squash
2 rødløk
400 g friske jordbær
50 g ruccola
2 dl couscous
1 hånfull mynte
1 håndfull persille
1 dl olivenolje
1 fedd hvitløk
1 spsk dijonsennep
1 sitron
1/2 ts flaksalt
1/2 ts kvernet sort pepper
1 Bland kyllingbrystene med olivenolje, oregano, sesamfrø og koriander. Legg stykkene på en forvarmet grill og stek dem til de er gjennomstekt og har fine grillstriper.
2 Skjær squashen i store stykker og rødløken i to, og legg dem på grillen sammen med kyllingbrystene.
3 Kok couscous i vann etter anvisning på pakke. Hakk mynte og persille fint. Bland olivenolje, revet hvitløk, dijon-sennep med skallet og saften fra sitronen. Bland dressingen med couscous og smak til med salt og kvernet sort pepper. Bland deretter couscoussalaten med squash, løk, jordbær og ruccola.
4 Anrett kyllingen med salaten og pynt med frisk mynte. Server og nyt!
Taxfree-brosjyrer og tilbud
Her finner du aktuelle taxfree-brosjyrer og tilbud.