Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Oppskrift Kyllingbryst med grillet squash og couscoussalat

Grilloppskrift

Kyllingbryst med grillet squash og couscoussalat

Nyt et herlig lett måltid med kyllingbryst, grillet squash og couscoussalat. 

4 PERSONER

Ingredienser
4–6 kyllingbryst
1 spsk olivenolje
1 spsk oregano
1 spsk sesamfrø
1 spsk koriander

2 squash
2 rødløk
400 g friske jordbær
50 g ruccola

2 dl couscous
1 hånfull mynte
1 håndfull persille
1 dl olivenolje
1 fedd hvitløk
1 spsk dijonsennep
1 sitron
1/2 ts flaksalt
1/2 ts kvernet sort pepper

Slik gjør du

1 Bland kyllingbrystene med olivenolje, oregano, sesamfrø og koriander. Legg stykkene på en forvarmet grill og stek dem til de er gjennomstekt og har fine grillstriper.

2 Skjær squashen i store stykker og rødløken i to, og legg dem på grillen sammen med kyllingbrystene.

3 Kok couscous i vann etter anvisning på pakke. Hakk mynte og persille fint. Bland olivenolje, revet hvitløk, dijon-sennep med skallet og saften fra sitronen. Bland dressingen med couscous og smak til med salt og kvernet sort pepper. Bland deretter couscoussalaten med squash, løk, jordbær og ruccola.

4 Anrett kyllingen med salaten og pynt med frisk mynte. Server og nyt!

Taxfree-brosjyrer og tilbud

Her finner du aktuelle taxfree-brosjyrer og tilbud.