Kyllingspyd med tortillachips og krydret crème fraîche
Lag lekre grillspyd, garantert en favoritt for hele familien.
4 kyllingbryst
2 rødløk i båter
1 squash i skiver
3 paprika
Raps-/olivenolje
2 ts salt
Grillspyd
2 dl crème fraîche
1 ts limeskall
1 spsk limesaft
1 ts grovt salt
1 ts paprikapulver
1 ts chilipulver
1/2 ts sukker
200 g tortillachips
1 La grillen bli god og varm. Skjær kyllingbrystene i mindre stykker (ca. 2 x 3 cm) og sett lagvis stykker av kyllingkjøtt, rødløk, squash og paprika på hvert grillspyd. Pensle med olje og dryss over salt.
2 Grill kyllingspydene i 5—7 min til kjøttet er gjennomstekt.
3 Vend crème fraîche sammen med de øvrige ingredienser og smak til. Server den krydrede dressingen med grillspyd og tortillachips.
Taxfree-brosjyrer og tilbud
Her finner du aktuelle taxfree-brosjyrer og tilbud.