Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Oppskrift Oksemedaljonger med fennikelsalat og grillede gulrøtter

Grilloppskrift

Oksemedaljonger med fennikelsalat og grillede gulrøtter

En lekker oksemedaljong er dekorativ på tallerkenen. Med det rette tilbehøret har du et festmåltid til dine gjester.

4 personer

6–8 oksemedaljonger
1 spsk nøytral olje
1/2 ts flaksalt
1/2 ts kvernet sort pepper

2 fennikel
800 g gulrøtter
1 granateple
150 g fetaost

1/2 sitron
2 spsk olivenolje
1 spsk honning
1/2 ts flaksalt
1/2 ts kvernet sort pepper
1 håndfull dill

Slik gjør du

4 Anrett fennikelen i bunnen av en tallerken og legg gulrøttene oppå. Legg oksemedaljongene ved siden av og pynt med granateple, fetaost og dill.Pensle oksemedaljongene med litt olje, og dryss over salt og kvernet sort pepper. Legg kjøttstykkene på en forvarmet grill og stek dem inntil de har en kjernetemperatur på ca. 58 °C.

2 Snitt fennikelen meget fint, og kjøl dem raskt ned i iskaldt vann. Grill gulrøttene til de er bløte, men samtidig har litt «bitt» i seg. Fjern granateplekjernene og smuldre fetaosten.

3 Bland sammen sitron, olivenolje, honning, flaksalt og kvernet sort pepper. Hell dressingen over fennikelsalaten.

4 Anrett fennikelen i bunnen av en tallerken og legg gulrøttene oppå. Legg oksemedaljongene ved siden av og pynt med granateple, fetaost og dill.

Taxfree-brosjyrer og tilbud

Her finner du aktuelle taxfree-brosjyrer og tilbud.